Designhuonekaluja
mittatilaustyönä

Juola Designin ensimmäiseen mallistoon kuuluvat sohvapöytä, tv-taso, ruokapöytä ja ruokapöydän tuoli, sohva ja nojatuoli. Malliston tuotteissa rouhea estetiikka yhdistyy uusiin tekniikoihin ja eettisesti valittuihin luonnonmateriaaleihin.

Jalat, käsinojat ja tuolit ovat Euroopasta tuotua tammea, sohvan runko suomalaista koivua. Puu hankitaan raakalankkuna, jolloin mahdollisimman suuri osa siitä saadaan hyödynnettyä. Pöytien kannet on valmistettu kestävästä betonista, jota harvoin näkee käytettävän ohuena tasona ilman koko pohjan kattavaa tukea.
Väriltään rouhea, mutta pinnaltaan tasainen betoni on helppo pitää puhtaana. Mittatilaustyönä valmistettavat tuotteet voidaan tehdä myös muista materiaaleista. Kaikki malliston tuotteet skaalautuvat asiakkaan toivomiin mittoihin, mutta hinta on aina sama. Juola Design tekee valmismalliston huonekalujen lisäksi myös muita tilaustöitä.
Juola Designin tuotteet on suunniteltu ihmisille, jotka rakentavat kotiaan rakkaudella ja arvostavat huonekaluja, jotka säilyvät sukupolvelta toiselle. Tuotteet sopivat myös sisustuselementeiksi.

Juola Designin tuotteet valmistetaan yrityksen omassa työpajassa Kangasalla.

Vieritä ylös